ComunicarePR vă prezintă 13 idei de articole pentru ale voastre blog-uri.

 1. Care sunt relațiile cu ceilalţi bloggeri?
 2. Care sunt paginile de Facebook pe care le-ai descoperit de curând și îți plac?
 3. Care sunt singurele 13 cărţi de care nu te-ai despărţi vreodată și de ce îți plac așa mult?
 4. 10 motive ca să-ţi cumperi un anumit gadget
 5. Ce proiecte s-au făcut anul acesta și ți-au plăcut foarte mult? De ce? Ai avut ocazia să participi și tu? A fost proiectul tău?
 6. La ce evenimente de blogging & social media ai participat anul acesta? Care este părerea ta despre aceste evenimente? Care sunt motivele pentru care participi? Ce ai schimba la aceste evenimente?
 7. Ce te face să revii pe un blog? Ce te face să nu mai revii pe un blog? Îi dai un feedback autorului?
 8. Top 10 articole cele mai citite şi comentate de pe blogul tău
 9. 10 unelte care te vor ajuta să-ţi creşti productivitatea (online sau offline)
 10. Ai succesul pe care ți-l dorești sau încă muncești pentru a ajunge acolo? Care sunt pașii pe care i-ai parcurs până acum și ce urmează?
 11. Idei creative de promovare online sau offline care nu te costa nimic
 12. 3 afirmații pentru succes pe care le repeți constant și cum te ajută
 13. Lasă pe altcineva să scrie pe blogul tău – guest posting.

13 idei de articole pentru blog

La noi ideea de guest post nu a prins prea bine și puțini sunt bloggerii care publică articole scrise de alții. Totuși ai putea spune cititorilor tăi că pot scrie un articol pe blogul tău și astfel ambele părți au ceva de câștigat: tu câștigi conținut proaspăt pentru blogul tău, iar persoana care a scris guest post-ul poate beneficia de un link către site-ul/blogul său.

Sper să aveţi spor la scris şi aştept comentarii cu articolele scrise de voi pe blogul vostru despre unul dintre subiectele prezentate anterior.

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online la agentia re7consulting, ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

Articole relevante:

2 thoughts on “13 idei de articole pentru blog

Leave a Reply

Articole recomandate

Metode eficiente pentru promovarea companiilor din România Un studiu realizat de compania iSense Solutions arată că peste 60% dintre companiile din România folosesc ca principal canal de promovare internetul. ...
Rețelele sociale ocupă peste 5 ore pe zi din timpul copiilor din România Rețelele sociale au depășit de mult rolul unei simple socializări online între persoane private. “Să fii în rețea” nu mai este doar un trend de genera...
Disney va realiza conținut pentru Snapchat Snapchat este una dintre cele mai populare platforme de socializare, dar compania încearcă să aducă lucruri în plus, pentru a atrage şi mai mulţi util...
Plățile digitale au crescut cu 75% în 2016. Peste 7 milioane de tranzacții online şi mobile NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, a intermediat în 2016 peste 7 milioane de tranzacții electronice. ...