ComunicarePR vă prezintă 13 idei de articole pentru ale voastre blog-uri.

 1. Care sunt relațiile cu ceilalţi bloggeri?
 2. Care sunt paginile de Facebook pe care le-ai descoperit de curând și îți plac?
 3. Care sunt singurele 13 cărţi de care nu te-ai despărţi vreodată și de ce îți plac așa mult?
 4. 10 motive ca să-ţi cumperi un anumit gadget
 5. Ce proiecte s-au făcut anul acesta și ți-au plăcut foarte mult? De ce? Ai avut ocazia să participi și tu? A fost proiectul tău?
 6. La ce evenimente de blogging & social media ai participat anul acesta? Care este părerea ta despre aceste evenimente? Care sunt motivele pentru care participi? Ce ai schimba la aceste evenimente?
 7. Ce te face să revii pe un blog? Ce te face să nu mai revii pe un blog? Îi dai un feedback autorului?
 8. Top 10 articole cele mai citite şi comentate de pe blogul tău
 9. 10 unelte care te vor ajuta să-ţi creşti productivitatea (online sau offline)
 10. Ai succesul pe care ți-l dorești sau încă muncești pentru a ajunge acolo? Care sunt pașii pe care i-ai parcurs până acum și ce urmează?
 11. Idei creative de promovare online sau offline care nu te costa nimic
 12. 3 afirmații pentru succes pe care le repeți constant și cum te ajută
 13. Lasă pe altcineva să scrie pe blogul tău – guest posting.

13 idei de articole pentru blog

La noi ideea de guest post nu a prins prea bine și puțini sunt bloggerii care publică articole scrise de alții. Totuși ai putea spune cititorilor tăi că pot scrie un articol pe blogul tău și astfel ambele părți au ceva de câștigat: tu câștigi conținut proaspăt pentru blogul tău, iar persoana care a scris guest post-ul poate beneficia de un link către site-ul/blogul său.

Sper să aveţi spor la scris şi aştept comentarii cu articolele scrise de voi pe blogul vostru despre unul dintre subiectele prezentate anterior.

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

2 thoughts on “13 idei de articole pentru blog

Leave a Reply

Articole recomandate

Profilul românilor care accesează platformele pentru locuri de muncă Locuri de muncă - unde își caută românii de muncă și care este profilul socio-demografic pe baza vârstei, ocupației și educației? Platformele pentru ...
Totul despre Instagram – trucuri și aplicații pentru Instagram Totul despre Instagram este un articol prin intermediul căruia vei beneficia de acces la câteva trucuri și aplicații care te vor ajuta să profiți la m...
Amazon Go – cea mai avansata tehnologie de cumpărături din lume Amazon vrea să schimbe comerțul cu totul. Nu numai cel electronic, ci și cel offline. A lansat Amazon Go, un magazin offline în Seattle. Mai întâi să ...
Ziua Națională a României. Semnificaţia zilei de 1 Decembrie Ziua Națională a României fost între 1866-1947, ziua de 10 mai, apoi, între 1948-1989, ziua de 23 august. Prin legea nr. 10 din 31 iulie 1990, promulg...