ComunicarePR vă prezintă 13 idei de articole pentru ale voastre blog-uri.

 1. Care sunt relațiile cu ceilalţi bloggeri?
 2. Care sunt paginile de Facebook pe care le-ai descoperit de curând și îți plac?
 3. Care sunt singurele 13 cărţi de care nu te-ai despărţi vreodată și de ce îți plac așa mult?
 4. 10 motive ca să-ţi cumperi un anumit gadget
 5. Ce proiecte s-au făcut anul acesta și ți-au plăcut foarte mult? De ce? Ai avut ocazia să participi și tu? A fost proiectul tău?
 6. La ce evenimente de blogging & social media ai participat anul acesta? Care este părerea ta despre aceste evenimente? Care sunt motivele pentru care participi? Ce ai schimba la aceste evenimente?
 7. Ce te face să revii pe un blog? Ce te face să nu mai revii pe un blog? Îi dai un feedback autorului?
 8. Top 10 articole cele mai citite şi comentate de pe blogul tău
 9. 10 unelte care te vor ajuta să-ţi creşti productivitatea (online sau offline)
 10. Ai succesul pe care ți-l dorești sau încă muncești pentru a ajunge acolo? Care sunt pașii pe care i-ai parcurs până acum și ce urmează?
 11. Idei creative de promovare online sau offline care nu te costa nimic
 12. 3 afirmații pentru succes pe care le repeți constant și cum te ajută
 13. Lasă pe altcineva să scrie pe blogul tău – guest posting.

13 idei de articole pentru blog

La noi ideea de guest post nu a prins prea bine și puțini sunt bloggerii care publică articole scrise de alții. Totuși ai putea spune cititorilor tăi că pot scrie un articol pe blogul tău și astfel ambele părți au ceva de câștigat: tu câștigi conținut proaspăt pentru blogul tău, iar persoana care a scris guest post-ul poate beneficia de un link către site-ul/blogul său.

Sper să aveţi spor la scris şi aştept comentarii cu articolele scrise de voi pe blogul vostru despre unul dintre subiectele prezentate anterior.

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

2 thoughts on “13 idei de articole pentru blog

Leave a Reply

Articole recomandate

Ziarul Adevărul – ediţie de colecţie de acum 100 de ani Ziarul Adevărul  a fost publicat intr-o zi de luni, 15 august 2016, în ediție de colecție realizată la împlinirea a 100 de ani de la intrarea României...
Rețelele sociale ocupă peste 5 ore pe zi din timpul copiilor din România Rețelele sociale au depășit de mult rolul unei simple socializări online între persoane private. “Să fii în rețea” nu mai este doar un trend de genera...
Cum sa foloseşti bloggingul pentru a obţine un loc de muncă Dacă ai deja un blog, ştii că această activitate este o modalitate foarte bună de a îţi exprima ideile, de a inspira discuţii sau de a intra în contac...
Presa americană a trecut în revistă discursurile lui Barack Obama La final de mandat, presa americană trece în revistă anii în care Barack Obama a condus cea mai puternică naţiune de pe glob. Cu această ocazie, jurna...