2020 a inceput in forta, iar FOREO, brandul suedez de beauty-tech isi anunta directiile in materie de noutati.

Astfel, 2020 va fi un an memorabil si interesant pentru industria frumusetii – tehnologia se dezvolta vazand cu ochii, produsele sunt create si formulate cat mai adaptate la consumator si cu abordari neasteptate in zonele de sanatate si fitness.

De la skincare si ASMR, frumusete pe baza de canabis si ritualuri de beauty de inspiratie nordica, pana la o noua era a curatarii faciale prin sistem termic, dar si fitness pentru ten – iata mai jos tot ce e nou si benefic pentru tenul tau in 2020.

Trendul N-Beauty e despre skincare minimal

Adio, C-Beauty, K-Beauty si J-Beauty! Noul trend de frumusete se anunta din nord, direct din patria de origine a brandului FOREO.

Astfel, N-Beauty este un trend foarte usor de adoptat anul acesta si implica o ingrijire deloc complicata a tenului, pentru a-i conferi acestuia acea suplete si stralucire naturala cu care se mandresc oamenii din cele mai fericite tari ale lumii.

Popularitatea trendului de skincare minimalist – sau a dietei de skincare – a crescut, pe de-o parte, din cauza stresului de a mentine 10 pasi in rutina de ingrijire a tenului, dar si a recomandarilor dermatologilor de a reduce numarul de produse de skincare pe care le folosesti zilnic.

Mai mult, pe langa simplificarea ritualului de beauty, N-Beauty este mai ales despre a-ti pregati tenul corect, astfel incat produsele pe care le aplici ulterior sa aiba efectul maxim si despre a-ti aplica pe ten doar acele produse care sunt cu adevarat benefice pentru tine – adica cele care includ ingrediente bogate in nutrienti si antioxidanti.

Curatare termo-faciala

Cand FOREO a lansat pentru prima oara dispozitivul de curatare faciala FOREO, in 2013, curatarea tenului a capatat, definitiv, noi valente.

Azi, in 2020, modul de curatare al tenului se updateaza datorita unei noi tehnologii care se lanseaza in curand pe piata.

Dispozitivele de curatare faciala prin efect termic vor revolutiona industria de skincare, creand astfel standarde care vor fi greu de atins manual.

Practic, caldura bland emanata a acestor device-uri vor topi si indeparta in profunzime impuritatile din pori si totodata vor absorbi sebumul acumulat. Iata o cale foarte eficienta catre o piele curata si radioasa – curatarea termo-faciala este deci un trend de care merita sa tii cont si care reprezinta un pas important al ritualului N-Beauty.

  • Frumusete cu uleiul CBD
  • Skintech customizat, controlat din aplicatii
  • Lupta impotriva poluarii alaturi de scualan
  • Skincare si ASMR
  • SKIN FITNESS

Dalia Fernandez, manager dezvoltare produs in cadrul Institutului FOREO e de parere ca 2020 da startul unei noi epoci in industria frumusetii, in care deja s-au stabilit noi directii:

“Datorita dezvoltarii rapide a tehnologiei, e inevitabil ca si industria de frumusete sa continue sa evolueze, mai ales ca publicul incepe sa devina din ce in ce mai educat in ceea ce priveste ingrijirea pielii si cauta solutii eficiente si la indemana.

E de subliniat ca FOREO a fost enumerat printre cele mai cautate branduri de beauty in 2019**.

Pentru ca un brand de skintech sa se afle pe aceeasi lista cu alte noua companii de cosmetice este clar un semnal ca vremurile se schimba – tehnologia de skincare si-a intrat oficial in drepturi, iar oamenii cauta solutii de skintech pentru uzul zilnic, dar si ca optiuni must-have de cosmetice.”