Conform ZeList, primele 3 agenţii de PR care au fost cele mai vizibile în online şi pe Facebook sunt RAN Events, Golin şi Rogalski Damaschin Public Relations.

Online visibility pentru categoria Agentii PR – Septembrie, 2016

Presa online conţine peste 1300 de surse online şi comentariile date.

Reţelele sociale includ apariţiile din cele peste 57 000 de conturi de Twitter, peste 20 000 de pagini şi grupuri publice de Facebook,  peste 1.100 de grupuri de LinkedIn şi din cele peste 118.000 de canale româneşti de Youtube şi 224.000 de comentatori români (utilizatori logaţi care au comentat cel puţin o singură dată începând cu data de 1 ianuarie 2010).

Top expresii pentru categoria Agentii PR – Septembrie, 2016

ZeList Monitor este serviciul de monitorizare şi analiză a blogosferei, twittosferei şi presei online. Serviciul monitorizează peste 70,000 de surse şi îţi pune la dispoziţie alerte, rapoarte şi grafice detaliate pentru termenii pe care doreşti să-i monitorizezi.

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

Leave a Reply