Kaufland România, cel mai mare retailer alimentar de pe piața locală, a lansat tehnologia digitală prin care clienții săi îşi pot face cumpărăturile rapid în magazine, cu telefonul mobil. Introdusă în premieră în România, aplicația Kaufland Scan&Pay oferă cumpărături mai rapide.

Kaufland Scan&Pay
Sursă foto: gadget.ro

Disponibilă deocamdată doar în magazinul Kaufland din str. Barbu Văcărescu din Capitală, tehnologia digitală lansată de retailerul german oferă clienților posibilitatea de a scana singuri produsele cu telefonul mobil, după descărcarea gratuită a aplicaţiei Scan&Pay. Aplicația este compatibilă cu toate tipurile de smartphone-uri și poate fi descărcată de pe platformele iOS sau Android.

Potrivit reprezentanților Kaufland, aplicația Kaufland Scan&Pay ajută clienții să eficientizeze timpul petrecut la cumpărături, în contextul în care se elimină timpul de așezare a produselor pe bandă, la casă și înapoi în coș.

Plata se face la o casă rapidă specială din magazin, cash sau cu cardul. Conform studiilor Kaufland, timpul petrecut la casa va fi, astfel, de trei ori mai scurt. Un alt avantaj al aplicației mobile este posibilitatea oferită clientului de a vedea istoricul cumărăturilor anterioare.

Aplicația Kaufland Scan&Pay

De asemenea, cei care folosesc această aplicaţie pot scana produsul o singură dată şi înmulţi cantitatea aleasă.

„Ne bucurăm să introducem pentru prima dată în România acest instrument digital care schimbă modul în care facem cumpărăturile și ne permite să le dăruim clienților mai mult timp – un bun neprețuit în ziua de astăzi. Politica noastră este să ne adaptăm în permanență la nevoile clienților noștri prin tot ceea ce facem, ajutându-i să se bucure de o experiență de cumpărături de calitate, din toate perspectivele.”, a explicat Bogdan Alexe, Director VT Organizare Procese, Kaufland România.

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

One thought on “Aplicația Kaufland Scan&Pay a fost lansată în România

Leave a Reply