Alege unul dintre pachetele de comunicate de presă care ţi se potriveşte!

comunicate de presa servicii comunicate de presa comunicate de presă

CINE SUNTEM ŞI CE FACEM

ComunicarePR.ro oferă un instrument de comunicare şi informare, care se adresează companiilor, organizaţiilor, instituţiilor şi mass-media. Acest serviciu vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să îşi facă cunoscute activităţile, produsele şi serviciile oferite.

continut-site[1]Comunicate de Presă

Vrei să promovezi evenimente importante ale companiei sau anumite produse şi servicii? Ai nevoie de link-uri de calitate care să te ajute să creşti organic în Google? Alege unul dintre pachetele de comunicate de presă care ţi se potriveşte şi creşte-ţi afacerea eficient.

Promovare Online

Te ajutăm să îţi creşti notorietatea în mediul online şi să atragi mai mulţi vizitatori pe site prin serviciile suplimentare de promovare pe care le oferim. Alege unul dintre serviciile de promovare online disponibile pe ComunicarePR şi contactează-ne pentru a stabili toate detaliile.

Creare Website

Compania pe care o reprezinti nu are un site? Sau are un site care are nevoie de un design nou? Noi iti realizăm site-ul perfect adaptat nevoilor tale dar si cerintelor pietei, folosind cele mai noi si calitative practici. Verifică acum oferta ComunicarePR pentru servicii WordPress.


Redactare comunicate de presă

Un comunicat de presă este un instrument eficient de relaţii publice şi marketing, indiferent de publicul ţintă: jurnalişti, clienţi sau ambele. Pentru a scrie un comunicat de presă de succes, trebuie să ţii cont de regulile privind structura unui comunicat şi câteva idei referitoare la conţinutul unui comunicat de presă, astfel încât materialul redactat să aibă un conţinut atractiv, complet şi optimizat SEO.

Pentru ca informaţia dintr-un comunicat de presă să fie preluată de jurnalişti sau bloggeri, acesta trebuie să deţină caracteristicile unei ştiri sau unui articol relevant şi util pentru nişa bloggerilor pe care doreşti să îţi fie preluat comunicatul.

Accesează acum pagina de servicii de content writing pentru informaţii suplimentare şi contactează-ne pentru a discuta despre oferta noastră de redactare comunicate de presă.

Servicii content writing

Selectează pachet de comunicate de presă:

Startup
GRATUITActivat Automat la Înregistrare

1 comunicat / lună
O imagine
Prezenţă permanentă în site
Fără link-uri
Video Embed
24h pe Homepage
Distribuţie în Social Media

Premium
☆☆☆
200EURSolicită în formularul de mai jos

4 comunicate / lună
Maxim 2 imagini
Prezenţă permanentă în site
Două link-uri dofollow
Video Embed
24h pe Homepage
Distribuţie în Social Media

Business
☆☆☆☆☆
400EURSolicită în formularul de mai jos

7 comunicate / lună
Maxim 3 imagini
Prezenţă permanentă în site
Maxim 3 link-uri dofollow
Publicarea comunicatului şi pe blog
Video Embed
24h pe Homepage
Distribuţie în Social Media + Email

Alege un pachet de comunicare premium şi comunică nelimitat timp de 12 luni.

SOLICITĂ OFERTĂ SERVICII COMUNICATE DE PRESĂ