ComunicarePR.ro îți prezintă cel mai simplu mod de a obține articole pentru blogul tău. Nu vei mai fi nevoit să generezi idei, să contactezi content writeri sau să treci prin procesul de editare a conținutului pentru blogul tău sau al companiei tale.

Cum creezi conţinut relevant pentru blogul tău?

Îți prezentăm un serviciu uimitor de gestionare bloguri, care te va ajuta să îți transformi blogul într-un blog relevant, cu articole redactate profesional și optimizate SEO.

1. Articole de calitate și optimizate SEO:

Metodele învechite de inbound marketing sunt depășite în prezent prin producerea de conținut de calitate în jurul nișei, industriei sau subiectelor pe care dorești să le abordezi pe blog. Această strategie de promovare online reprezintă un avantaj atât pentru brandingul tău personal ca om de afaceri, blogger sau antreprenor, cât și pentru afacerea ta. Prin intermediul serviciului oferit de ComunicarePR.ro vei putea fi găsit de potențiali clienți, aceasta este adevarata strategie de inbound marketing de care ai nevoie.

Articolele noastre de înaltă calitate sunt menite să educe, să informeze și să-ți atragă potențiali clienți din prima pagină de rezultate organice oferite de către Google. Prin intermediul procesului nostru bine definit, vei beneficia lunar de articole de înaltă calitate și de optimizare SEO pentru blogul tău.

2. Cum funcționează acest serviciu?

Primul pas este să ne contactezi și să ne spui câteva informații despre proiectul tău, tipul de conținut pe care îl dorești pentru blog și noi vom realiza un research asupra nișei tale, vom veni cu idei de articole pentru blog, cu o strategie de optimizare SEO a articolelor și cu o strategie de link building intern.

În etapa următoare vei primi din partea noastră o listă cu idei de articole din care vei putea selecta doar ce dorești să publici pe blog. Apoi echipa noastră de content writeri va prelua subiectele pe care le-ai aprobat și vor redacta articole de calitate optimizate SEO și îți va propune pentru fiecare articol o strategie completă de promovare a acestuia, pe care poți alege să o implementezi tu sau ne poți lăsa pe noi să ne ocupăm de implementare.

Ultima etapă a procesului nostru constă în livrarea articolelor în format HTML sau chiar în publicarea acestora direct pe blogul tău (cu permisiunea ta).

conţinut relevant pentru blogul tău

Pot aproba sau respinge articolele trimise?
Da, îți trimitem articolul final pentru a îl citi și îl poți trimite înapoi pentru editări suplimentare de maxim 2 ori.

Puteți posta direct pe blogul meu?
Așa cum am menționat anterior, dacă ai un blog realizat cu ajutorul CMS-ului WordPress, îți putem oferi și publicarea articolelor direct pe blogul tău. De asemenea, putem salva articolele ca draft pentru ca tu să le poți verifica înainte de a le publica.

Puteți redacta articole despre industria mea?
Da, procesul nostru este unul jurnalistic – investigăm surse de înaltă calitate pentru a redacta articole bazate pe fapte, cifre și recomandări sau sfaturi aplicabile.

Sunt aceste articole optimizate SEO?
Da, 100% – toate articolele sunt gândite și realizate pentru a atrage mai mult trafic pe blog. Acest proces pornește chiar de la începutul validării subiectelor, echipa noastra căutând subiecte populare în nișa ta (în funcție de numărul de distribuiri în Social Media, numărul de comentarii, popularitatea cuvintelor cheie, etc.), pentru a ne asigura că articolele sunt exact ce ai nevoie pentru blogul tău.

Dacă alegi să postăm noi articolele direct pe blogul tău și ai instalat pluginul SEO by Yoast (sau un plugin similar pentru SEO), îți vom optimiza articolul cu un titlu SEO, descriere, URL scurt. De asemenea, așa cum am mai menționat, vei beneficia și de o strategie de link building intern, o strategie de promovare online a fiecarui articol și o strategie de realizare backlink-uri pentru fiecare articol.

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

Leave a Reply