Cauți un curs de marketing online, vrei să-ți faci un blog sau un site și nu știi ce ai de făcut?

Nicio problemă, în prezent ai acces la foarte multe resurse care te pot ajuta să înveți tot ceea ce te interesează. De fapt, cu atât de multe cursuri online gratuite, este greu să alegi cele mai bune cursuri. Însă, cei de la Be Found, s-au gândit la această problemă și au realizat un infographic în care au prezentat cele mai bune 10 cursuri de marketing online gratuite.

Cursurile acoperă zone diferite: Hubspot oferind resurse pentru social media și e-mail marketing mai ales; cursul Google este destul de complex, mergând de la elemente de AdWords și până la crearea unor materiale video de succes; cursul pe e-mail al CopyBlogger pune accentul pe crearea unui conținut de calitate, iar cei de la iversity.org au și ei mai multe cursuri relevante (le puteți căuta direct pe site-ul lor).

cursuri de marketing online gratuite

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

One thought on “Cele mai bune 10 cursuri de marketing online gratuite [INFOGRAPHIC]

Leave a Reply