anvelope de vară

Așa cum orice persoană are nevoie de o serie de articole vestimentare, cum ar fi încălțămintea,  pentru un confort si randament crescut, în același mod funcționează și automobilele. Fie că este vorba despre aspecte legate de caroserie, fie că este necesară alegerea sau schimbarea anvelopelor, toate acestea au un impact și în ceea ce privește durata de viață a unei mașini.

Așadar, lăsând la o parte faptul că menționează și legea, odată cu venirea frigului, proprietarii de automobile trebuie să se preocupe de alegerea anvelopelor de iarnă.

Dar ce este de făcut atunci când perioadele reci încep să dispară, iar temperatura este din ce în ce mai ridicată? Deși în această privință, nu există aspecte legislative care să impună dotarea autovehiculelor cu anvelope de vară, orice proprietar știe că nu este indicat să le uzeze pe cele specifice sezonului rece. „E ca și cum ai umbla vara cu cizme”, spun unii specialiști.

De asemenea, neatenția în ceea ce ține de anvelopele potrivite fiecărui sezon poate afecta distanța de frânare (anvelopele de vară sunt realizate dintr-un compus de cauciuc de o duritate mai mare decât cele pentru iarnă, astfel că distanța de frânare dată de anvelopele pentru sezonul rece este mult mai mare).

Achiziția online de anvelope de vară

În privința unei astfel de achiziții, echipa celor de la Anvelomag este o alegere minunată pentru proprietarii care manifestă grijă asupra mașinii lor. De ce? Ei bine, indiferent de achiziție, cu siguanță ne dorim un raport calitate-preț optim, dar și un furnizor de încredere. Din acest punct de vedere, cei de la Anvelomag domină piața din acest sector de activitate, oferind clienților o serie de beneficii precum:

 • Livrarea într-un termen foarte scurt, spre deosebire de competitori
 • Consiliere a clienților, realizată doar de persoane specializate în domeniu
 • Numeroși producători de anvelope, branduri diferite
 • Calitate la prețuri accesibile, dar produse premium
 • Garanție a produselor
 • Costuri de livrare zero (ceea ce face foarte convenabilă achiziția, întrucât majoritatea furnizorilor taxează livrarea în funcție de kilogramele de livrat)
 • O oferta vastă, dar și avantajoasă, printr-o serie de promoții, pe tot parcursul anului

Atunci când se dorește alegerea unor anvelope care să se muleze perfect cu cerințele dumneavoastră, ei bine cel mai recomandat ar fi să luați în calcul, înainte de a cumpăra, următoarele aspecte:

 • Condițiile meteorologice din zona în care urmează sa folosiți automobilul
 • Stilul personal de conducere al mașinii (caracteristicile de performanță de care dispun anvelopele alese trebuie să corespundă în totalitate elementelor de genul distanțelor ce urmează a fi parcurse sau unui stil de conducere mai sportiv)
 • Automobilul dumneavoastră (deși automobilul dispune de anvelope originale, este posibil ca în manualul acestuia să fie prezente și alte recomandări privind aceste elemente, care să corespundă mai bine mașinii)
 • Suma pe care sunteți dispus să o alocați

Bineînțeles, alegerea celor mai potrivite anvelope de vară pentru mașina dumneavoastră constă într-un proces elaborat de decizie. Așadar, cel mai indicat este ca persoana interesată de aceste produse să le studieze cât mai îndeaproape performanța, alături de o echipă specializată în acest domeniu, așa cum sunt cei de la Anvelomag.

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

One thought on “Tot ce nu știai despre alegerea celor mai potrivite anvelope de vară

Leave a Reply

Articole recomandate

Ziua Națională a României. Semnificaţia zilei de 1 Decembrie Ziua Națională a României fost între 1866-1947, ziua de 10 mai, apoi, între 1948-1989, ziua de 23 august. Prin legea nr. 10 din 31 iulie 1990, promulg...
Cum sa foloseşti bloggingul pentru a obţine un loc de muncă Dacă ai deja un blog, ştii că această activitate este o modalitate foarte bună de a îţi exprima ideile, de a inspira discuţii sau de a intra în contac...
Topul lunar al celor mai vizibile agenţii de PR în online şi pe Facebook Conform ZeList, primele 3 agenţii de PR care au fost cele mai vizibile în online şi pe Facebook sunt RAN Events, Golin şi Rogalski Damaschin Public Re...
Disney va realiza conținut pentru Snapchat Snapchat este una dintre cele mai populare platforme de socializare, dar compania încearcă să aducă lucruri în plus, pentru a atrage şi mai mulţi util...