Bine ai venit pe ComunicarePR

ComunicarePR.ro  este o platformă complexă dedicată industriei de comunicare și PR din România, dar în mod special studenților pasionați de publicitate, optimizare seo sau blogging. În același timp, ComunicarePR vine în sprijinul oricărei firme, agenții de publicitate sau persoane care desfășoară o activitate de prestări servicii sau comerț.

Echipa ComunicarePR oferă servicii WordPress, servicii de optimizare SEO, campanii pentru bloggeri, servicii de redactare articole și advertoriale optimizate SEO, dar și servicii de creare site pe CMS-ul WordPress.

Vă propunem să intrați în comunitatea blogului pentru a putea avea acces la platforma de joburi în publicitate și pentru a putea beneficia de toate avantajele platformei ComunicarePR.

Ne pricem să facem

Servicii WordPress
Optimizare SEO
Content writing
Redactare advertoriale
Grafică publicitară
Publicitate online

Ce vă oferă platforma ComunicarePR.ro?

Comunitate

Alege să faci parte din comunitatea blogului.

AdJobs

Platformă de joburi în publicitate, comunicare şi marketing.

Servicii WordPress

Servicii de optimizare SEO și servicii WordPress.

Campanii bloggeri

ComunicarePR centralizează cele mai noi campanii pentru bloggeri.

Contactează-ne

Testimoniale despre ComunicarePR:

Căutând tehnici de comunicare şi promovare pe Google, am găsit blogul lui Ciprian – ComunicarePR, un blog care m-a ajutat să înţeleg cum să comunic mai bine pentru atragerea clienţilor.
Laurentiu Matache
CEO Microjoburi
ComunicarePR este o resursă importantă de articole educative pentru cei care activează în mediul online. Descoperi o mulțime de lucruri interesante, iar dacă nu te descurci, serviciile sale îți stau la dispoziție.
Beto
Webmaster
Colaborarea cu ComunicarePR este un succes. Într-un timp foarte scurt am avut un logo și un design atrăgător pentru site-ul meu. Cu siguranță vom colabora și pe viitor!
Daniel Merlin
Antreprenor Online
ComunicarePR este un blog util tuturor, nu doar artiştilor. Vă recomand să citiţi în continuare acest blog!
Dorin Ochenatu
Artist

Clienții serviciilor oferite de ComunicarePR: