Bine ai venit pe ComunicarePR

ComunicarePR.ro  este o platforma de content despre comunicare si PR in mediul online. Pe blogul ComunicarePR vei putea citi articole despre industria de relatii publice, blogging, optimizare SEO si Social Media. De asemenea, prin intermediul blogului vei avea acces si la recomandari de articole pe care le poti citi, cursuri online si platforme de eLearning, campanii pentru bloggeri organizate in mediul online si resurse gratuite sau idei pentru blogul tau.

Va propunem sa intrati in comunitatea blogului pentru a putea avea acces la platforma de joburi în publicitate si pentru a putea beneficia de toate avantajele de pe ComunicarePR.

Ne pricem la:

Wordpress
Optimizare SEO
Content writing
Redactare advertoriale
Publicitate online

Ce va ofera platforma ComunicarePR.ro?

Comunitate

Alege sa faci parte din comunitatea blogului.

AdJobs

Platforma de joburi in publicitate, comunicare si marketing.

Blog ComunicarePR

Unul dintre cele mai complexe bloguri de relatii publice.

Campanii bloggeri

ComunicarePR centralizează cele mai noi campanii pentru bloggeri.

Contactează-ne

Testimoniale despre ComunicarePR:

Căutând tehnici de comunicare şi promovare pe Google, am găsit blogul lui Ciprian – ComunicarePR, un blog care m-a ajutat să înţeleg cum să comunic mai bine pentru atragerea clienţilor.
Laurentiu Matache
CEO Microjoburi
ComunicarePR este o resursă importantă de articole educative pentru cei care activează în mediul online. Descoperi o mulțime de lucruri interesante, iar dacă nu te descurci, serviciile sale îți stau la dispoziție.
Beto
Webmaster
Colaborarea cu ComunicarePR este un succes. Într-un timp foarte scurt am avut un logo și un design atrăgător pentru site-ul meu. Cu siguranță vom colabora și pe viitor!
Daniel Merlin
Antreprenor Online
ComunicarePR este un blog util tuturor, nu doar artiştilor. Vă recomand să citiţi în continuare acest blog!
Dorin Ochenatu
Artist