Snapchat este una dintre cele mai populare platforme de socializare, dar compania încearcă să aducă lucruri în plus, pentru a atrage şi mai mulţi utilizatori.

Conform Variety, grupul Disney ABC TV doreşte să lanseze pe 3 ianuarie un nou show online, care va fi distribuit exclusiv prin intermediul Snapchat. Acesta va purta numele „Watch Party: The Bachelor” şi va include o analiză a episodului emisiunii The Bachelor din ziua respectivă, care va fi disponibilă pentru vizualizare timp de 24 de ore, asemeni oricărui alt tip de conţinut de pe Snapchat.

Watch Party: The Bachelor

Durata sa va fi destul de scurtă, de maximum 5 minute, fiind adaptată la modul de consum al conţinutului pe această reţea de socializare.

Desigur, un show de acest gen nu va schimba în niciun fel modul în care utilizatorii vor interacţiona cu prietenii şi cu celelalte forme de conţinut de pe Snapchat, însă cu siguranţă va încuraja astfel de iniţiative de la alţi posibili parteneri, cât şi de la alte platforme concurente.

Strategia Disney – ABC și Snapchat cuprinde și lansarea altor show-uri pentru utilizatorii aplicației. Spre deosebire de alte colaborări dintre Snapchat și companii media, Disney ABC TV va controla și va vinde toate reclamele pentru show-urile pe care le produce pentru Snapchat.

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

One thought on “Disney va realiza conținut pentru Snapchat

Leave a Reply