Elite Business Women continua sesiunile de networking & antreprenoriat, marca Elite, cu a 31 a editie a evenimentului Elite Business Club, ce va avea loc joi, 5 octombrie 2017, intre orele 09.30 si 12.30, în București,  la Continental Hotel București.

Fondata de Bianca Tudor, ELITE Business Women este prima organizatie din Romania dedicata femeilor antreprenor care si-a propus sa creeze mai mult decat o comunitate de business, un spatiu care facilitateaza impartasirea de experienta si dezvoltarea afacerilor, prin crearea unei retele axate pe performanta si profitabilitate.

Astfel, evenimentele lunare de business, ELITE BUSINESS Club, vin ca o completare naturala a activitatilor initiate de catre Elite, contribuind la initierea si cresterea conexiunilor din cadrul comunitatii, cat si la cresterea cunostintelor si abilitatilor membrelor si a tuturor celor care participa.

In cadrul evenimentului vei putea sa:

  • Intalnesti potentiali clienti si parteneri de business
  • Identifici cele mai bune practici din industria ta si industrii adiacente
  • Inveti din experienta altora
  • Afli de oportunitati si trenduri care nu sunt publicate nicaieri
  • Iti largesti orizontul si deschizi noi usi catre posibilitati

ELITE Business Club este un eveniment organizat pentru:

  • antreprenori
  • manageri si reprezentanti ai intreprinderilor mici si mijlocii
  • freelanceri
  • autori si speakeri

ELITE incurajeaza diversitatea si promoveaza modele de business de succes.  Astfel, ELITE BUSINESS Club invita deopotriva doamne si domni!

In luna Octombrie la BUCUREȘTI, îi vom avea alaturi de noi pe:

Marius Ghenea– unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori în serie din România. Printre reușitele sale investitionale se numără Flamingo, Flanco, FITDistribution, accessNET, Idilis, PCfun.ro, precum și multe startup-uri în care s-a implicat ca investitor de tip “business angel”.

Din 2015 Marius este reprezentantul pentru Romania al 3TS Capital Partners, unul dintre importantele fonduri de investitii europene cu focus pe tehnologie. Atât Marius Ghenea,cât și Dragoş Popescu îți vor împartasi instrumente și practici sănătoase de business.

Inscrierile se fac pe pagina evenimentului, la http://elitewomen.org/elite-business-club/


Comunicat de presa recomandat de echipa ComunicarePR.ro si Agentia re7consulting Romania, va asteptam la eveniment!

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

Leave a Reply

Articole recomandate

Profilul românilor care accesează platformele pentru locuri de muncă Locuri de muncă - unde își caută românii de muncă și care este profilul socio-demografic pe baza vârstei, ocupației și educației? Platformele pentru ...
Statisticile realității dure cu care se confruntă România Potrivit celui mai recent raport pus la dispozitie de World Vision România, „Bunăstarea Copilului din Mediul Rural, 2016”, lipsa de acces la serviciil...
Transformarea Digitală asupra Sectorului Financiar în 2017 București, 23 Martie 2017 -  Intelli Solutions Group, una dintre cele mai importante companii din Europa care oferă servicii de consultanță în domeniu...
12 femei care și-au pus amprenta pe lumea tehnicii Domeniul tehnicii este stăpânit de bărbați, iar conform Departamentului Muncii, doar 26% dintre angajații din sfera matematicii și computerelor sunt f...