Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este sărbătorită de Google. Așa cum face de câțiva ani, imediat după miezul nopții, gigantul IT și-a modificat pagina de start Google.ro, afișând un doodle prin care celebrează 1 Decembrie – Ziua Națională a României.

Ziua Națională a României

Noul logo postat de 1 Decembrie pe google.ro include în structura sa imaginea unei porți tradiționale românești, având în fundal un peisaj specific românesc, iar cuvântul este înconjurat de o „bentiță” cu drapelul național, într-o formă ce reproduce elemente grafice simbolice.

De asemenea, prin intermediul unui buton special, internauţii pot să trimită logo-ul care marchează Ziua Naţională a României spre a fi postat pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter, dar şi prin e-mail.

Google îşi modifică logo-ul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea. Acest logo dedicat zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României poate fi văzut pe pagina principală a versiunii în limba română a motorului de căutare.

În galeria logo-urilor dedicate României s-au numărat, printre alţii, Constantin Brâncuşi, George Enescu, I.L. Caragiale, Sergiu Celibidache, Mărţisorul şi, în ultimii ani, Ziua Naţională a României.

Conform HotNews.ro, avioanele F-16 vor fi vedeta paradei militare organizate de Ziua Națională. Aeronavele multirol F-16 vor fi principala noutate cu care Armata Romana va veni la parada militara de 1 Decembrie, ce urmeaza sa aiba loc anul acesta la Arcul de Triumf, dupa o pauza de doi ani, timp in care a fost organizata in Piata Constitutiei.

De asemenea, vor fi putea fi vazute in premiera la parada de 1 Decembrie vehiculele de evacuare medicala ale Fortelor terestre, construite pe platforma MLI-84.

Tot in 2016 au intrat in dotarea FOS si vehiculele Rangers Polaris 6×6, folosite pentru actiuni de cautare, salvare, evacuare si cercetare in teren accidentat. Si ele vor putea admirate de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf.

Postul de televiziune Digi24 anunță că va difuza transmisiuni și interviuri speciale de Ziua Națională.

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

Leave a Reply

Articole recomandate

Platforme de Social Media care te ajută să-ți distribui conținutul Urmăresc constant să testez noi platforme de Social Media și îmi completez mereu colecția de servicii și aplicații, pentru că Social Media descrie teh...
Cum creezi conţinut relevant pentru blogul tău ComunicarePR.ro îți prezintă cel mai simplu mod de a obține articole pentru blogul tău. Nu vei mai fi nevoit să generezi idei, să contactezi content w...
Presa americană a trecut în revistă discursurile lui Barack Obama La final de mandat, presa americană trece în revistă anii în care Barack Obama a condus cea mai puternică naţiune de pe glob. Cu această ocazie, jurna...
Fotografiile care vor deranja perfecționistul din tine Creierul nostru preferă ordinea, de aceea această colecție de imperfecțiuni este atât de deranjantă. Lucrurile care sunt ordonate sunt concepute de cr...