Mediul online, social media si bloggingul sunt instrumente care au o putere extraordinara. Webstock 2017 este evenimentul care pune accentul pe puterea acestora si pe conexiunile care pot fi realizate intre oameni si afaceri prin intermediul acestor platforme!

Te invit sa urmaresti in player-ul video de mai jos transmisia live a evenimentului si prin intermediul acestui articol vei avea acces la cele mai interesante postari de pe Twitter, dar si la informatiile pe care speakerii le impartasesc cu participantii evenimentului.

 

 

Este ora 09:48 si pe scena este Alex Gâlmeanu, fotograf. Acesta vorbeste despre efectul timpului asupra oamenilor si cum poate fi surprins acest lucru din punct de vedere fotografic.

@AlexGalmeanu: De prea multe ori fotografii se ascund în spatele tehnicii. – postat de @MoteiRazvanIust pe Twitter.

Acum pe scena este Lucian Mandruta si vorbeste despre testarea publicului si faptul ca nu esti sclavul lui. Lucian: “Nimeni nu traieste din Social Media.”

Idei interesante de la #Webstockro 2017:

– Mai puțin de 10 oameni recunosc că fac bani din social media.
– Testeaza publicul online, dar nu te lasa sedus de el.

– Lucian Mandruta: “Sunt un parelolog pe Social Media.”, “M-am retras de la FJSC atunci cand oamenii nu au mai vrut sa fie Andreea Esca, ci Mircea Badea.”, “Scrieti mai scurt, aduceti in fata cititorilor povesti.”.

– Lucian Mandruta e funny, tocmai ce a zis ca nu da sfaturi la ce nu se pricepe decat pe Facebook. Tot el a spus ca intr-o situatie de criza trebuie sa: vorbesti sincer, sa ai o reactie rapida, sa ai metrica.

– Lucian Mandruta: “Inainte se traia bine ca fotograf la inmormantare. Si astazi se fac bani din morti. La stiri.”

– Matei Dima (BroMania): “Apar foarte multi creatori noi de continut in Social Media.”, “Eu incerc sa-i invat sa planifice long-term, nu short-term.”

Pe lista speakerilor din acest panel mai este si Marius Manole (Actor), apoi de la 11:30 incepe panelul – “Finding Inspiration” in cadrul caruia Cristian China-Birta va fi moderator si ii va avea ca speakeri pe: Ionut Budisteanu (informatician si inventator), Alin Preda (MApN), Mihai Toader-Pasti (EFdeN) Claudiu Butacu (EFdeN) si Dr. Catalin Cirstoveanu (Marie Curie).

A inceput cel de al doilea panel, cu Chinezu pe post de moderator si Claudiu Butacu (EFdeN) in rolul de speaker despre cum putem sa iesim din intuneric.

Claudiu vorbeste despre primul produs Apple si despre faptul ca Steve Jobs a spus despre acesta ca este prea mare, dar si despre testul “pisici” folosit la Dacia!

Claudiu Butacu (EFdeN) la Webstock 2017:

– 3 proiecte, unul vandut (PRISPA).
– EFdeN se pregatest pentru urmatorul proiect.
– Incercam sa construim o Tesla pentru case.

Ionut Budisteanu (informatician si inventator):

ionut budisteanu

– vorbeste despre cum a pornit si a fondat un start-up pentru roboti, dar si despre pasiune.
– “atunci cand esti pasionat, nu simti munca”.
– “#1 work hard”, “#2 try, try, try”.
– nimeni nu se naste cu o pasiunie!
– SkyHub – Forum 2.0 platform (un proiect interesant)
– tehnologia este viitorul!

Momentan, cam atat de la Webstock 2017, va propun sa urmariti in continuare transmisia live de mai sus pentru a vedea tot ce se discuta. Eu o sa revin cu o actualizare asupra acestui articol in weekend.

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

Leave a Reply