Urmăresc constant să testez noi platforme de Social Media și îmi completez mereu colecția de servicii și aplicații, pentru că Social Media descrie tehnologii, platforme și metode prin care utilizatorii recomandă conținut online.

Platformele de Social Media sunt faine pentru că permit persoanelor și afacerilor să devină atât cititori, cât și creatori de conținut.

ComunicarePR.ro îți prezintă 10 platforme de Social Media care te ajută să-ți distribui conținutul în mediul online și să realizezi comunități de persoane cu interese comune.

Buffer: Un instrument de management pentru Social Media, care îți permite să programezi postările pentru Facebook și Twitter direct din browser-ul pe care îl folosești pe calculator. Este perfect pentru cei care nu doresc să folosească TweetDeck sau HootSuite.

Digg: Utilizatorii acestie platforme pot vota articolele, conținutul video sau postările bloggerilor. Dacă conținutul pe care îl postezi va primi voturi suficiente, acesta va ajunge pe prima pagină a site-ului și va putea fi accesat de milioane de vizitatori.

HootSuite: Acest instrument îți permite să folosești mai multe conturi de Social Media prin intermediul unui singur dashboard. Dacă ai o companie cu mai multe persoane responsabile de activitatea din Social Media, HootSuite este o soluție bună.

Path: O aplicație de distribuit conținut în mediul online pe bază locului în care te afli. Un mod amuzant de a îți distribui viața zilnică cu prietenii tăi, însă este o platformă cu competitori precum: Facebook, Google+, Instagram, etc.

ComunicarePR.ro – totul despre Comunicare și PR, aticole despre Social Media și Relații Publice.

Reddit: O sursă de conținut nou și popular în mediul online. Oamenii pot vota articolele distribuite de utilizatorii platformei și astfel, se oferă acces doar la conținutul care este în trend pe bloguri, ziare sau alte surse de pe glob (platformă de Social Media asemanatoare cu Digg).

StumbleUpon: Foarte asemănător cu Digg și Reddit. Te ajută să găsești site-uri faine recomandate de utilizatorii platformei.

TweetDeck: La fel ca HootSuite, TweetDeck îți oferă o metodă de monitorizare a mai multor conturi de Social Media prin intermediul unei singure aplicații. Poate fi o metodă bună de a reduce timpul alocat pentru astfel de activități și pentru a îți îmbunătății productivitatea.

Yelp: Această platformă oferă review-uri generate de utilizatori pentru locuri faine unde să mănânci, să faci cumpărături, să bei ceva, să te relaxezi sau să te joci. Yelp are și o aplicație de realitate augumentată pentru smartphone-uri, care îți îmbunătățește interacțiunea cu platforma. Unele afaceri care apar în Yelp, încearcă să păcălească sistemul de review-uri, dar Yelp face o treabă foarte bună atunci când vine vorba de acuratețea acestor review-uri. Dezavantajul major al acestei platforme, nu este atât de utilizată în România pe cât ar trebui.

Bonus:

Deschis.ro: O platformă românească prin intremediul căreia poți să cauți orarele de funcționare ale firmelor, magazinelor sau instituțiilor care te interesează.

Ghidul Afacerii: ghidul tău pe internet. Aici găsești firme din București și din toate judetele. Orice servicii din orice domeniu, lista completă de firme, afaceri și site-uri structurată pe categorii.

Știi și alte platforme de Social Media care te pot ajuta să-ți distribui conținutul sau să-l faci viral în mediul online? Comentează în secțiunea de sub acest articol și noi actualizăm această listă cu propunerile tale. Mulțumim!

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

One thought on “Platforme de Social Media care te ajută să-ți distribui conținutul

Leave a Reply