Razvan Capanescu a preluat conducerea, începând cu 15 august, a tuturor diviziilor McCann Worldgroup pe care le va conduce din punct de vedere creativ: McCann, McCann Digital și Momentum. Razvan s-a mutat deja în Praga pentru a își începe activitatea de Chief Creative Officer al McCann Worldgroup Praga.

McCann Worldgroup este cel mai important grup de comunicare din Cehia. Numarul creativilor pe care Razvan Capanescu îi coordonează este de 40, iar portofoliul de clienți include branduri renumite precum: Avast, Bata, Gambrinus, Kozel, MasterCard sau Vodafone.

Razvan Capanescu

Numirea lui în poziția de Chief Creative Officer McCann Worldgroup Praga vine ca urmare a rezultatelor de business pe care cunoscutul lider creativ român le-a avut an de an pe piața locală, precum și a recunoașterii creative obținute constant atât pe plan local, cât și internațional.

Razvan Capanescu are o experiență de aproape 20 de ani în comunicare, dintre care 12 ca director de creație, fiind pe rând la conducerea creativilor unor firme de top precum Ogilvy, Publicis și, din octombrie 2014 până în prezent, Leo Burnett, la ultimele două ocupând aceeași poziție.

Razvan a vorbit despre noul job, așteptările care-l însoțesc și cum se simte în fața primului rol de director de creație full-time în afara României într-un interviu publicat de Marta Ușurelu pe blogul personal.

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

Leave a Reply