Totul despre Instagram este un articol prin intermediul căruia vei beneficia de acces la câteva trucuri și aplicații care te vor ajuta să profiți la maxim de pozele pe care le vei publica în contul tău de Instagram.

La începutul lunii trecute mi-am propus să fiu mai activ pe Instagram și să testez diferite aplicații pentru Instagram pe care le pot utiliza pentru a realiza și publica conținut interesant. Printre aceste aplicații se regăsesc și câteva platforme de social media care te pot ajuta să îți programezi toate postările de pe Facebook, Instagram, Twitter, etc. prin intermediul unui calculator.

5 articole cu trucuri pentru Instagram:

Playtech.ro îți prezintă într-un articol câteva trucuri pe Instagram care te pot ajuta să folosești aplicația ca un expert.

App-Tech.ro îți oferă acces la 4 trucuri interesante pentru Instagram, precum: Instagram Stories pe Web, Vizualizarea imaginilor in Full Size de pe interfața web, Consum mai mic de internet pe Instagram, etc.

Idevice.ro are un articol care conține alte 6 trucuri de pe Instagram pe care trebuie să le știi.

Alist Magazine prezintă într-un articol câteva trucuri pe care le poți utiliza atunci când vrei să postezi poze pe Instagram cu mâncare.

Be Purrfect prezintă într-un articol câteva trucuri de beauty pe care le poți găsi pe conturile de Instagram.

Bonus: Blogul Hootsuite are un articol util pentru cei care folosesc platforma și vor să își programeze postările de pe Instagram.

Cum se postează pe Instagram de pe calculator?

Acest aspect îl poți afla citind articolele publicate pe refresh.ro și pe biancaionel.com – ambele articole vorbesc despre Gramblr, însă articolul publicat de Bianca este mai complex.

4 articole cu aplicații utile pentru cei care postează poze pe Instagram:

Cristian Manafu: 7 aplicații must-have pentru iubitorii de Instagram.

Ioana Grama: Aplicatii de editat poze pe care TREBUIE sa le ai daca esti un #instagramjunkie.

Cosmopolitan: 5 aplicatii pentru o postare reusita pe Instagram.

Playtech: Cum am poze reușite pe Instagram exploatând funcțiile altor aplicații foto.

Sper că aceste resurse te vor ajuta să utilizezi Instagram-ul ca un expert și să postezi doar poze de calitate.

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian

Leave a Reply