Webstock 2017 este cel mai fain si unul dintre cele mai mari evenimente despre Social Media, Blogging, Influenceri si despre evolutia trendurilor din mediul online. In ultimii ani a devenit un fel de traditie sa particip la Webstock si sa plec de la eveniment cu informatii noi care m-au ajutat sa inteleg anumite aspecte pe care apoi sa le aplic. Webstock 2017 a devenit principalul reper pentru toti cei care lucreaza sau au legatura cu zona de Social Media si cum eu sunt unul dintre acestia, il recomand celor care ma intreaba despre eveniment.

webstock 2017

Evenimentul va fi la JW Marriott Grand Hotel, Calea 13 septembrie nr. 90, Bucuresti, incepand cu ora 9.00. Inregistrarea participantilor se va face insa intre ora 8.00 si ora 8.45, de preferat in baza unei carti de vizita, in fata salii Grand Ballroom de la etajul 1 al hotelului. Intrucat evenimentul va fi transmis live online si din respect fata de primii vorbitori ai zilei, apreciem foarte mult daca vei ajunge in timp util pentru inregistrare. Daca vei intarzia, vei mai putea intra in sala doar intre prezentari. Accesul la eveniment va fi permis strict in baza badge-ului primit in prealabil la desk-ul de inregistrare de la hotel.

Conferintele Webstock

Webstock 2017 este organizat in doua sesiuni si sase micro-conferinte care se vor desfasura in paralel. Cele doua sesiuni vor aduce pe scena eroi din online si offline care prin povestile lor vor oferi audientei o doza de inspiratie. Micro-conferintele sunt un maraton de noutati si de inovatie in online si abordeaza urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Versiunea actualizata a programului poate fi consultata pe site. Dupa pauza de pranz (13.30 – 14.30), evenimentul se va desfasura in 3 sali paralele, pe sesiunile: Track A | Debate, Track B | How to si Track C | Trends. Nu este necesar sa te inscrii in prealabil, poti asista la oricare este de interes pentru tine.

Gala Webstock Awards

La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai importanta competitie din online-ul romanesc, in cadrul careia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat in ultimul an prin creativitate si originalitate.

Speakerii #webstockro

La fel ca in fiecare an, Webstock reuneste pe aceeasi scena profesionisti din cele mai diverse domenii, oameni care exceleaza in activitatatile pe care le desfasoara si care au dobandit o vizibilitate crescuta datorita online-ului. Lista completa a speakerilor este disponibila pe www.webstock.ro!

Anul acesta am ales sa particip la Webstock 2017 cu Alexandra Cerbu, Account Manager la Agentia re7consulting si colaboratoarea mea in diferite proiecte online. Si pentru ca originile mi-s in blogosfera, cea mai interesanta sesiune pentru mine este cea dedicata bloggingului. Evenimentul va putea fi urmarit direct de pe site, dar si pe ComunicarePR.ro prin intermediul unui articol de tip “Live Blogging” pe care il voi publica, actualiza si promova in timp real de la eveniment.

De asemenea, tot maine, vineri, are loc gala de premiere Webstock Awards 2017. Evenimentul va fi tot la JW Marriott Grand Hotel, Calea 13 septembrie nr. 90, Bucuresti, incepand cu ora 19.00. Primirea participantilor se face incepand cu ora 18.00, de preferat in baza unei carti de vizita, in fata salii Grand Ballroom de la etajul 1 al hotelului.

PARTY

La sfarsitul zilei Evensys si Beck’s te invita la petrecerea organizata cu ocazia evenimentului. Locatia este POW WOW, Calea Victoriei nr. 102-108, Bucuresti. Accesul la petrecere se face pe baza badge-ului sau a bratarii de la eveniment.

Esti curios sa afli care sunt surprizele pregatite pentru tine in cadrul evenimentului Webstock 2017?

Pauza de dulce de la Webstock este oferita de Raiffeisen Bank Romania. Te asteptam pentru un desert care iti va da energie pentru intreaga zi! Si anul acesta Raiffeisen ti-a pregatit tricoul oficial Webstock in 9 variante cool. Daca iti doresti un alt mesaj, poti schimba tricoul cu alt participant la Bursa Tricourilor. Retine hahstag-urile #tricouraiffeisen si #webstockro si anunta pe InsTagram sau Twitter ce tricou doresti la schimb. Bitdefender te asteapta la Innovation Playground! Robotii automatizati de astazi sunt inima inovatiei de maine si datorita echipei Flex, poti sa te joci cu ei in ringul de #robosumo. Vineri, de la 11:00 – 11:30, puteti vedea o demonstratie LIVE pe pagina Bitdefender.   Vino la standul McCafe, alege un fortune coffee ticket, introdu codul in McDonald’s app si bucura-te de surprizele pregatite!

Prietenii de la Coca-Cola sunt alaturi de noi si anul acesta. #TasteTheFeeling of being brandul #1 Cola fara zahar & vino la corner-ul Coca-Cola pentru cele mai tari poze. Cand participi pentru prima data la Webstock, ai nevoie de putina incurajare. De ce sa nu ai alaturi un prieten care sa te ajute sa spargi gheata? Ca si Horia (Zaiafet), la Webstock iti vei face zeci de prieteni noi, numai buni de surprins intr-un super-selfie de grup, cu noul LG Q6 cu camera selfie wide angle, de 1000. Fii pe faza!

Next level digital consumer engagement & experiential marketing? Check it out at Syscom Digital stand at Webstock! Beck’s ti-a pregatit un corner unde te poti relaxa, te poti juca in voie pe consola si te poti inscrie pe loc pe https://becks.ro/prizes/shop. Tare, nu? #becksON

Tu participi la Webstock 2017?

Pe final de articol doresc sa mai spun doar ca, ComunicarePR.ro si Agentia re7consulting recomanda evenimentul Webstock celor care activeaza in mediul online si va invita sa urmariti transmisia live de maine. Abia astept sa vad despre ce se va discuta si cum va fi atmosfera, ce bloggeri vor participa si cu care ma voi revedea la Webstock 2018. Ne vedem maine la eveniment de la 9 si posibil la party, dar inca nu-s sigur!

Stoian Ciprian

Stoian Ciprian

Fondator at ComunicarePR
Specialist Marketing Online & SEO - ofer consultanță strategică în domeniul promovării online. Dacă doriți să discutăm despre creșterea afacerii dvs. prin intermediul serviciilor de promovare online pe care le ofer, puteți intra în contact cu mine!
Stoian Ciprian