Compania americană de software TaxDome intră pe piața din România

ComunicarePR
2 minute timp de citire

TaxDome, o companie de software americană, intră pe piața din România. Aceasta furnizează o platformă dedicată firmelor de contabilitate, resurse umane și consultanților fiscali.

Compania are un portofoliu de peste 10.000 de clienți, companii medii și mari care comunică cu contabilii lor în peste 10 limbi, și 3 milioane de utilizatori în întreaga lume.

Platforma TaxDome este de tip all-in-one, cu o suită cuprinzătoare de funcții, inclusiv managementul documentelor, comunicarea cu clienții, gestionarea programărilor, automatizarea fluxurilor de lucru în cadrul firmelor.

Strategia noastră de a servi piața românească este susținută de poziția strategică a țării în Europa de Est și statutul său de hub tehnologic emergent, aspecte ce ne facilitează atât deservirea eficientă a nevoilor locale, cât și extinderea prezenței noastre in regiunespuneAlina Goldenberg, Country Manager TaxDome România

Furnizorul american de software estimează o cifră de afaceri de 125.000 de euro în primul an în România, bazându-se pe atragerea a 100 de clienti „early adapters” în primul an și pe menținerea prețurilor accesibile.

Echipa locală este condusă de Alina Goldenberg, Country Manager, cu o bogată experiență în domeniul contabilității și membru al CECCAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România).

CITEȘTE ȘI: PFA-uri și Asigurările Sociale: Ce Trebuie să Știi în 2024

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESS| ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |
Articolul Compania americană de software TaxDome intră pe piața din România a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Distribuie Articol