Compania franceză Biocodex își deschide o filială în România

ComunicarePR
1 minute timp de citire

Compania farmaceutică de familie Biocodex deschide o filială în România. Sediul central este situat în București și cuprinde o echipă de peste 60 de angajați români.

Compania a fost înființată cu scopul de a face accesibilă prima tulpină de drojdie probiotică din lume (Saccharomyces boulardii CNCM I-745), descoperită în 1923 de Henri Boulard, în Indochina.

Tulpina unică a obținut aprobarea medicilor din peste 115 țări, fiind în acest moment cel mai vândut medicament probiotic la nivel mondial și aprobat de cele mai prestigioase ghiduri medicale.

CITEȘTE ȘI: Donuterie a deschis o unitate în orașul Bourges, Franța

În România, probioticul este comercializat sub denumirea de ENTEROL, deja cunoscut ca al doilea mare brand de pe piață, poziție câștigată în urma distribuției indirecte.

Compania mai deține și brandurile Saforelle, marca de igienă intimă feminină, lider în Franța și Belgia și numărul 2 în România, Otipax, Vagostabyl și Acupan, pentru durerile postoperatorii.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESS| ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |
Articolul Compania franceză Biocodex își deschide o filială în România a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Distribuie Articol