Danezii de la Vestfrost aduc în România o gamă de frigidere de vin

ComunicarePR
2 minute timp de citire

Cu o experință de 25 de ani în domeniu, producătorul danez Vestfrost intră pe piața de electrocanisce din România cu o gamă de frigidere de vin de ultimă generație.

Frigiderele de vinuri Vestfrost sunt disponibile într-o varietate de modele de la o singură zonă de temperatură pentru vinuri, până la mai multe zone, ce pot varia între +5 °C și +22 °C, perfect pentru stocarea vinurilor roșii, albe, rose sau vinurilor spumante, dar și șampaniei.

Rafturile din frigiderele Vestfrost sunt realizate din lemn brut de stejar sau fag care nu a fost tratat chimic. Aceasta înseamnă că nicio substanță din lemnul impregnat nu poate patrunde în vin și nu-i poate strica gustul.

De asemenea, o altă tehnologie revoluționară cu care este dotată gama de frigidere este filtrul de absorbție a mirosurilor care leagă astfel de substanțe din aer în carbon, lăsând aerul din frigider perfect curat.

Inițial concepute pentru restaurante gourmet, crame de vinuri și colecționari cu standarde înalte în ceea ce privește condițiile de păstrare a vinului, frigiderele de vinuri sunt disponibile acum și publicului larg.

Frigiderele de vinuri Vestfrost pot fi achiziționate online de pe platformele vestfrosthome.ro, unde utilizatorii pot alege dimensiunea și dotările potrivite nevoilor lor.

CITEȘTE ȘI: Vin vechi de 65 de ani, din meniul Orient Expres, licitat la București
Articolul Danezii de la Vestfrost aduc în România o gamă de frigidere de vin a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Distribuie Articol