Dezvoltatorul imobiliar Alezzi a înregistrat un profit de circa 5,3 milioane euro în 2023

ComunicarePR
2 minute timp de citire

Dezvoltatorul imobiliar Alezzi a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 20 milioane de euro, în timp ce profitul a depășit 5 milioane de euro.

În prezent, compania se concentrează pe dezvoltarea a două proiecte majore în județul Constanța, cel mai mare fiind complexul rezidențial Alezzi Odyssey, construit pe o suprafață de 60.000 metri pătrați.

Acesta include 580 de apartamente, 2 restaurante, 3 spații comerciale și aproximativ 500 de locuri de parcare și urmează să fie finalizat la jumătatea acestui an. Peste 50% din proiect este deja precontractat.

CITEȘTE ȘI: Trei clădiri noi la vânzare în Avalon Estate și Marmura Residence

Compania dezvoltă simultan și Alezzi Towers, un complex rezidențial ce va cuprinde 284 de apartamente și aproximativ 27.000 de metri pătrați construiți. Acesta va fi finalizat în 2025.

După finalizarea celor două proiecte, Alezzi are în vedere dezvoltarea unui nou complex rezidențial în zona de nord a orașului Constanța, pe Bulevardul Tomis, unde deține un teren.

Compania a achiziționat un teren de la fondul de investiții portughez Martifer, unde va dezvolta un nou proiect imobiliar. Totuși, nu va menține planurile anunțate inițial de Martifer, care prevedeau construcția a 7 turnuri cu apartamente, aparthotel, hotel, spații comerciale și 2900 de locuri de parcare.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESS| ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |
Articolul Dezvoltatorul imobiliar Alezzi a înregistrat un profit de circa 5,3 milioane euro în 2023 a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Distribuie Articol