ELKO Romania anunță noua cameră multifuncțională audio-video de tip dome AXIS Q9307-LV

ComunicarePR
5 minute timp de citire

ELKO Romania, parte a ELKO Group, prin partenerul său, Axis Communications, anunță lansarea camerei de tip dome, cu funcțiuni multiple, care îmbină transmiterea de imagini video clare, comunicarea bidirecțională, cu funcții analitice decizionale și indicatoare LED care sporește siguranța, securitatea și eficiența operațională.
Acest echipament multifuncțional face posibilă optimizarea resurselor de personal cu ajutorul supravegherii proactive. De exemplu, camera poate fi utilizată pentru observarea pacienților în domeniul medical. Sau, de asemenea, poate fi folosită pentru a detecta de la distanță cazurile de prezență prelungită și nejustificată a anumitor persoane în zonele comerciale, și pentru a acțiuna în consecință.
Camera de tip dome AXIS Q9307-LV este echipată cu un sistem de detecție a atacurilor de tuse și analiză a vocilor tensionate, care adaugă și o dimensiune audio gestionării active a incidentelor. Camera reprezintă o soluție excelentă pentru monitorizarea și comunicarea de la distanță. În plus, aplicația AXIS Live Privacy Shield face posibilă monitorizarea de la distanță a activităților, protejând în timp real confidențialitatea și intimitatea subiecților. De asemenea, camera include indicatoare LED, inclusiv un martor audio, pentru a putea distinge în mod clar momentele în care camera face înregistrări video sau în care este activată comunicația audio.
Dispozitivul este echipat cu tehnologiile Lightfinder 2.0, Forensic WDR și OptimizedIR, pentru a permite imagini clare de calitate superioară, la o rezoluție de 5 MP, în orice condiții de luminozitate. Acest dispozitiv audio-video multifuncțional are încorporate patru microfoane și un difuzor cu anularea ecoului, asigurând o comunicare audio bidirecțională clară cu un nivel înalt de suprimare a zgomotului ambiental. Acest lucru ușurează transmiterea și recepționarea de mesaje audio de la distanță, inclusiv din alte locații.
Caracteristicile principale includ:

Imagini video cu rezoluție de 5 MP, însoțite de comunicație audio bidirecțională;
Sisteme de analiză audio și video preinstalate;
Monitorizare de la distanță cu protejarea confidențialității și intimității persoanelor;
Rezistență la curățarea cu produse chimice;
Aplicativitate multiplă și rentabilitatea investiției.

Noua cameră multifuncțională de tip dome AXIS Q9307-LV reprezintă o soluție rentabilă și permite instalarea facilă, prin montarea unui singur dispozitiv. În plus, sistemele de analiză video și audio sunt incluse gratuit. Camera este rezistentă la vandalism și poate face față curățării zilnice cu agenți chimici, fără deteriorarea învelișului din plastic. De asemenea, Axis Edge Vault, o platformă de securitate cibernetică bazată pe hardware, protejează dispozitivul și informațiile sensibile împotriva accesului neautorizat.
Aflați mai multe despre acest dispozitiv multifuncțional de monitorizare audio-video de la link: AXIS Q9307-LV DOME CAMERA.
Echipa ELKO Romania vă poate da mai multe informații despre soluții de securitate, cu posibilitate de demo de produs sau Proof of Concept, în vederea evaluării aplicabilității în diverse scenarii de utilizare (solutii@elko.ro).
Despre ELKO Group și ELKO Romania
ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând peste 350 de producători. Cu o experiență de peste 30 de ani, compania oferă o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de retaileri, producători de calculatoare, integratori de sisteme și companii din diferite domenii, în 13 țări din Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a ELKO Group în 2022 s-a ridicat la 1.516 miliarde USD (1.427 miliarde EUR), cu o rată de profitabilitate brută de 9.4%.
ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game extinse de echipamente și soluții IT. Portofoliul său include PC-uri, componente hardware, electronice pentru uz casnic și de birou, telefoane mobile, software, infrastructură IT și soluții de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, precum și electronice de consum. ELKO Romania comercializează aceste produse exclusiv prin intermediul partenerilor săi: reselleri, retaileri, magazine online, companii specilalizate în proiectarea, instalarea și distribuția de soluții IT, sisteme de comunicații și de supraveghere video. Această abordare permite ELKO Romania să acopere toate canalele de distribuție IT & Telecom și să ofere soluții complete și adaptate pentru diversele nevoi ale clienților săi.

Distribuie Articol