Hornbach își extinde prezența locală prin dezvoltarea HUB-ului IT

ComunicarePR
2 minute timp de citire

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, își întărește prezența pe plan local prin extinderea HUB-ului IT în România.

HUB-ul IT din România reprezintă un pilon esențial în strategia noastră de internaționalizare a aspectelor tehnologice în cadrul companiei. Acesta va juca un rol crucial în dezvoltarea și implementarea proiectelor tehnologice inovatoare pentru întregul grup Andreas Schobert, CTO și membru al Consiliului de Conducere al HORNBACH Baumarkt AG

Inițial, HUB-ul IT se va concentra pe proiectele legate de magazinul online, urmând să se extindă ulterior și să abordeze alte aspecte-cheie ale modelului de afaceri interconectat al Hornbach.

Echipa HUB-ului va fi responsabilă nu doar de dezvoltarea și implementarea proiectelor, dar și de extinderea proactivă a serviciilor și dezvoltarea unor idei inovatoare pentru îmbunătățirea sistemelor existente.

HUB-ul IT Hornbach urmează să crească rapid în ceea ce privește numărul de angajați. Astfel, până la sfârșitul anului numărul de angajați va ajunge la un nivel cu două cifre.

Compania deține nouă magazine fizice, în București (Berceni, Militari, Balotești), Brașov, Timișoara, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca și Constanța, și magazinul online.

CITEȘTE ȘI | Hornbach: Cum decorează românii pereții interiori

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESS| ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |
Articolul Hornbach își extinde prezența locală prin dezvoltarea HUB-ului IT a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Distribuie Articol