Limitless Agency intră pe piața din SUA, cu o tehnologie dedicată magazinelor online

ComunicarePR
1 minute timp de citire

Limitless Agency, una dintre cele mai mari agenții de marketing digital din România, anunță lansarea oficială în SUA. Vor urma alte piețe unde se vorbește limba engleză, în special din America, Europa și Australia.

Agenția duce în SUA o tehnologie pentru promovarea eficientă a magazinelor online, dezvoltată de o echipă de români, bazată pe o serie de funcționalități, denumite etichete, pentru clasificarea produselor dintr-un magazin online.

Tehnologia dezvoltată de Limitless Agency este capabilă să crească cu până la 33% rata de conversie și să reducă costurile de advertising cu minimum 20% pentru un magazin online.

Compania se așteaptă la o creștere consistentă a business-ului, odată cu intrarea în SUA. În 2023 a înregistrat o cifră de afaceri de 4,25 milioane de euro, în creștere cu 31% față de anul anterior.

Creșterea este datorată dezvoltării pieței de marketing digital, extinderii portofoliului de clienți, creșterii interesului și bugetelor companiilor pentru promovare online. Astfel, 56% din business este reprezentat de divizia SEO, 42% de divizia PPC și 2% de divizia Data & Analytics.

Distribuie Articol