Naratix a creat o echipă de roboți ce pot fi „angajați” în peste 2.500 de magazine online

ComunicarePR
2 minute timp de citire

O echipă de antreprenori români, fondatori Naratix, a creat cinci roboți, pe bază de inteligență artificială, care lucrează non-stop, reduc rata de retur cu până la 60% și cresc comanda medie în magazine online cu până la 30%.

Angajații roboți au fost dezvoltați în aproximativ 12 luni, cu o investiție de 350.000 euro, iar până la finalul anului dezvoltatorii acestora vizează implementarea lor în peste 2.500 de magazine online.

Roboții au fost dezvoltați de 6 tineri cu vârste între 29 ani și 36 ani, Ionuț Avram, Marius Drenea, Stelian Mustea, Vladin Grebeniță, Cristian Orășanu și Alina Orășanu, cu experiență în diverse domenii.

Robotul Nara este cel creativ, Dynamo este robotul care creează documentația produselor, Gina face programări pentru clienți, Grant este robotul șarmant care vinde online, iar Julie este influncerul cu o personalitate atractivă.

CITEȘTE ȘI: Portretul robot al angajatului care a lucrat remote în timpul Covid-19

Naratix a implementat cei cinci roboți în mai multe companii precum MeliMelo, TheBodyShop, NeaKaisa, Bigotti, Caro, din toate verticalele de e-commerce, de la Fashion, Beauty, Home & Deco, Mobilă, Bricolaj, IT.

Compania are parteneriate cu cele mai importante platforme de e-commerce (Go-Mag, ContentSpeed) din România și cu cele mai mari agenții marketing digital și SEO specializate în e-commerce (DWF, Data Revolt Agency).

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESS| ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |
Articolul Naratix a creat o echipă de roboți ce pot fi „angajați” în peste 2.500 de magazine online a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Distribuie Articol