Publyo, ales partener strategic de către incubatorul de afaceri Traction Keys

ComunicarePR
2 minute timp de citire

Această colaborare va vedea Publyo oferind servicii de comunicate esențiale pentru startup-urile din rețeaua Traction Keys, un pas crucial în promovarea și accelerarea acestora pe piață.

Un parteneriat strategic pentru inovație

Traction Keys, fondat de Gabriel Pana, un lider cu o experiență vastă în dezvoltarea startup-urilor, este recunoscut pentru abordarea sa unică în construirea unui ecosistem inovator pentru startup-uri.

Prin combinarea investițiilor cu servicii integrate de marketing, juridic, vânzări și strategie, Traction Keys a reușit să creeze o platformă robustă pentru creșterea afacerilor incipiente.

Cu peste 100 de fondatori de startup-uri și legături puternice cu rețele de îngeri și firme de capital de risc din Europa și SUA, incubatorul oferă resursele și sprijinul necesar pentru a escalada afacerile tinere​

Rolul Publyo în ecosistem

Prin acest parteneriat, Publyo își propune să folosească experiența sa în comunicare digitală pentru a ajuta startup-urile să-și crească vizibilitatea online și să atingă audiențe mai largi.

Impactul așteptat

Prin această colaborare, Traction Keys și Publyo își propun să aducă o valoare adăugată semnificativă în cadrul startup-urilor pe care le sprijină, facilitând nu doar accesul la capital, ci și la expertiză și tehnologii de ultimă oră în domeniul comunicării.

Acest parteneriat nu doar că subliniază angajamentul ambelor entități față de inovație și excelență, dar și promovează un model de creștere sustenabilă în rândul afacerilor nou-formate din Europa de Est.

Distribuie Articol