Roboții autonomi Dexory lucrează pentru prima oară într-un centru logistic din România

ComunicarePR
1 minute timp de citire

În premieră la nivel național, A.P. Moller – Maersk și iB Cargo au introdus în propriul centru logistic roboți dezvoltați de startup-ul Dexory, pentru a maximiza și a eficientiza utilizarea centrului, a-și optimiza resursele și spațiul pe rafturi.

Robotul NEO, dezvoltat de Dexory, operează zilnic în centrul logistic din Bolintin-Deal, scanând peste 10.000 de amplasamente de paleți pe oră, față de 150 de amplasamente pe oră cu procesele manuale curente.

Acesta acoperă culoare largi, dar și cele foarte înguste și dificil de navigat, și ține evidența atât a paleților întregi, cât și a cutiilor rămase în zonele de picking.

Depozitul din CTPark Bucharest West s-a deschis în septembrie 2021 cu 76.000 mp, iar la mai puțin de 2 ani, s-a extins la 100.000 mp, oferind soluții logistice personalizate și deservind 8 țări din Europa și Balcani.

Dexory, startup-ul de logistică fondat de Andrei Dănescu, Oana Jinga și Adrian Negoiță la Londra, colaborează deja cu Maersk pentru depozitele din Regatul Unit și Irlanda.

CITEȘTE ȘI: Automation Pill ajută companiile să implementeze roboți de automatizare

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESS| ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Distribuie Articol