Românii se orientează spre mobilă second-hand pe fondul scumpirilor

ComunicarePR
2 minute timp de citire

Românii achiziționează mai mult mobilier second-hand, făcând economii de cel puțin 2-3 ori mai mult comparativ cu mobilierul nou, pe fondul scumpirilor generale, arată datele Princemob Buro.

Atât IMM-urile, cât și persoanele fizice se orientează tot mai mult spre mobilă second-hand, fiind înregistrată o cerere în creștere cu 14% față de anii anteriori.

În ceea ce privește profilul consumatorilor, în continuare cererea cea mai mare pentru mobilier office second-hand vine din partea companiilor mari și IMM-urilor pentru mobiliarea sediilor și birourilor firmei.

CITEȘTE ȘI: Mobilă românească la salonul de profil din Milano

În ceea ce privește tipul de mobilier SH preferat, antreprenorii comandă cel mai des birouri, dulapuri pentru depozitare, scaune ergonomice, scaune de vizitator, iar persoanele fizice cumpără birouri și scaune ergonomice.

Cel mai mare interes pentru mobilier office second-hand este înregistrat în Cluj, București, județul Ilfov, Iași, Timișoara și Brașov, iar o comandă medie este între 3.200 lei și 3.800 lei.

Activă pe piața din 1993, Princemob Buro este una dintre principalele companii pe piața de mobilă second-hand, furnizând produse exclusiv din Germania, având showroom în județele Ilfov și Cluj.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESS| ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |
Articolul Românii se orientează spre mobilă second-hand pe fondul scumpirilor a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Distribuie Articol