Sameday vrea să ajungă la peste 8.500 puncte de livrare în regiune

ComunicarePR
2 minute timp de citire

Sameday, prima firmă de curierat locală care s-a extins în afara granițelor, planifică investiții de 150 milioane lei în creșterea capacității de livrare prin extinderea rețelei de livrare out-of-home.

Astfel, compania românească de curierat va deschide 3.500 de noi EasyBox-uri și puncte de livrare și ridicare a coletelor de tip shop-in-shop, pe fondul dublării numărului de comenzi crossborder livrate în ultimele 12 luni.

În prezent, rețeaua EasyBox din regiune (România, Ungaria și Bulgaria) numără peste 5.000 de lockere în peste 860 de localități. Sunt peste 3.900 de easybox-uri în România, peste 700 în Ungaria și 500 în Bulgaria.

Până în luna noiembrie 2024, rețeaua de livrare out-of-home a Sameday va număra 8.500 de puncte de livrare, dintre care peste 80% vor fi lockere EasyBox.

În ultimele 12 luni, numărul coletelor expediate din România în Ungaria și Bulgaria s-a dublat, iar în ultimul an s-a înregistrat o creștere cu 115% a numărului de  magazine online care au accesat serviciile de expediere crossborder.

CITEȘTE ȘI: Coletăria.ro, parteneriat cu Gomag în sprijinul a peste 1.600 magazine online
Articolul Sameday vrea să ajungă la peste 8.500 puncte de livrare în regiune a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Distribuie Articol