Trend Furniture accelerează expansiunea pe plan național și internațional

ComunicarePR
2 minute timp de citire

Trend Furniture, furnizor de soluții amenajări interioare și mobilier pentru industria HoReCa, continuă expansiunea cu agenți proprii în țări precum Franța, Austria, Ungaria, Germania și Republica Moldova.

Compania a încheiat extercițiul financiar în 2023 cu o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de lei, în creștere cu 11% comparativ cu 2022, atât în ceea ce privește cifra de afaceri, cât și profitul.

Trend Furniture a încheiat recent o investiție de 200.000 de euro pentru achiziția de utilaje noi și este pe punctul de a finaliza implementarea unui nou soft ERP.

Compania și-a propus să se mute într-un nou sediu până anul viitor, iar noul spațiu, care va acoperi o suprafață de 4.000 mp, va include o zonă de producție modernizată, un depozit, birouri și un showroom nou.

O companie românească din Cluj, Trend Furniture deține o zonă de producție mobilier de circa 600 metri pătrați, situată în comuna Gilău, este prezentă pe piață încă din 2003 și are o echipă de circa 50 de angajați.

CITEȘTE ȘI: Publyo, ales partener strategic de către incubatorul de afaceri Traction Keys
Articolul Trend Furniture accelerează expansiunea pe plan național și internațional a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Distribuie Articol