Zece motive pentru a alege Liferay DXP

ComunicarePR
3 minute timp de citire

Zece motive pentru care Liferay DXP stă la baza transformării digitale pentru companiile din întreaga lume.

1. Platformă All-in-OneLiferay este o platformă DXP (Digital Experience Platform) construită pe tehnologie open-source care oferă capabilități CMS, DAM, Forms, Document Management, Workflow, Search, Personalizare, Segmentation și Collaboration — toate pe aceeași platformă cloud de încredere.

2. Capabilități native headless și omnicanalCu API-uri headless, Liferay oferă dezvoltatorilor front-end opțiuni fără de restricții back-end, permițând experiențe consistente și captivante pentru clienți pe web, mobile, wearable, chioșc și alte dispozitive IoT.

3. Capacități CMS puterniceCreați, editați și publicați conținut cu doar câteva clicuri, menținând un aspect comun pe toate site-urile cu șabloane și structuri reutilizabile.

4. Integrare inteligentă și interoperabilitateUnificați toate sistemele și datele într-o singură platformă cu frameworkuri de integrare, API-uri, servicii web și servicii de mesagerie concepute pentru a facilita conectarea software-ului terță parte și a tehnologiei vechi.

5. Experiențe contextualizate și personalizateFolosind capabilități îmbunătățite de segmentare, puteți defini, perfecționa și oferi experiențe diferite pe segmente de utilizatori pentru a crește oportunitățile de achiziție, conversie, reținere și chiar de creștere a clienților.

6. Instrumente low-code pentru crearea de aplicații personalizateConstruiți și furnizați aplicații în Liferay Objects fără nicio nouă linie de cod sau module implementate. Fiecare aplicație construită cu Objects este integrată cu cadre de bază pentru o dezvoltare rapidă și o gestionare ușoară a soluției.

7. Capacitatea de a gestiona mai multe cazuri de utilizare în B2C, B2B și B2EPuteți folosi Liferay pentru a crea site-uri web, microsite-uri, călătorii D2C, portaluri de autoservire, site-uri comerciale B2B și B2C, intranet-uri, automatizări ale fluxului de lucru și multe altele.

8. Comerț B2B și B2C flexibil, bazat pe experiențăCapacitățile Native Digital Commerce vă permit să rulați mai multe site-uri web de comerț cu drepturi depline pentru B2C, B2B și D2C pe aceeași platformă.

9. Formulare, fluxuri de lucru și colaborareProiectați forme personalizate, dinamice și creați fluxuri atât simple, cât și complexe. Utilizați aplicații de colaborare flexibile, sociale și extensibile pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a construi comunități vibrante.

10. Politică flexibilă pentru abonamenteLiferay oferă o abordare transparentă și flexibilă a prețurilor, care se bazează pe exemple, fără limitări de utilizare. Este doar un alt mod prin care putem reduce costul total de proprietate (TCO).

Prin parteneriatul cu Liferay, SolvIT Networks aduce în România, pe lângă unul din cele mai avansate portale din piață și un portofoliu vast cu servicii de înaltă calitate, specializate în implementarea și personalizarea avansată a portalelor pe nevoile clienților.

Distribuie Articol