5 to go deschide birouri regionale de franciză în trei orașe mari din provincie

ComunicarePR
1 minute timp de citire

5 to go deschide, începând cu luna iunie 2024, trei birouri regionale de franciză, la Iași, Cluj și Timișoara, măsură care va asigura o acoperire optimă a acestor zone.

Prezența fizică a unei echipe specializate va contribui la o mai bună gestionare a relației cu potențialii francizați parteneri, îmbunătățirea timpului de selectare și validare a spațiilor adecvate pentru cafenele.

Cu un număr de 580 de cafenele deschise în acest moment, 5 to go vrea să ajungă la un total de 650 de locații până la finalul anului și atingerea bornei de 1.000 de cafenele în următorii 4 ani.

În jur de jumătate din numărul total de cafenele 5 to go se află la București, iar expansiunea presupune consolidarea prezenței în orașe cu un număr semnificativ de cafenele 5 to go deja deschise și accesarea unui număr de aproximativ 40 de orașe noi.

CITEȘTE ȘI: Kahve Dünyası a deschis o cafenea în Plaza România
Articolul 5 to go deschide birouri regionale de franciză în trei orașe mari din provincie a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Distribuie Articol