Inovație și creativitate în marketing digital: O conversație cu Tudor Popescu de la Organic Agency

ComunicarePR
5 minute timp de citire

Astăzi avem privilegiul de a vă prezenta un dialog captivant cu Tudor Popescu, liderul inovativ din spatele Organic Agency, una dintre cele mai influente agenții de marketing digital din România

Cum ai aflat de platforma Publyo?

Am aflat de platforma Publyo pentru prima dată direct de la fondatorul său, Cristian Ioniță, în cadrul unei discuții pe care am avut-o în legătură cu o aplicație pe care o dezvoltasem personal. Cristian mi-a prezentat cu amabilitate și el aplicația Publyo. După ce am primit numeroase recomandări din piața de publicații, care evidențiau prețurile competitive pe care le oferă această platformă pentru materiale de presă, am decis să o testez.

Dezvoltarea parteneriatului: Care au fost principalele etape în dezvoltarea parteneriatului dintre Organic Agency și Publyo?

Odată ce se trece peste etapa de semnat NDA și se intră în aplicație, lucrurile devin extrem de simple. Atât sprijinul oferit de echipă, cât și aplicația în sine te ajută pe tine ca agenție SEO să investești mai puțin în aria aceasta a afacerii, permițându-ți să te concentrezi pe alte aspecte deopotrivă importante.

Obiective și așteptări: Ce obiective ți-ai setat la începutul colaborării cu Publyo și cum s-au aliniat acestea cu viziunea ta?

De la o astfel de aplicație, mă preocupă în special ca fluxul de lucru să fie extrem de intuitiv și rapid, iar prețurile pentru materialele publicate să fie cât mai competitive. Până în acest moment, aceste așteptări au fost confirmate, iar în viitor așteptăm îmbunătățiri care să adauge o valoare sporită aplicației.

Provocări și soluții: Ce provocări specifice ai întâmpinat în acest parteneriat și cum le-ai abordat?

Principalele provocări nu provin din partea platformei sau a echipei Publyo, ci din partea furnizorilor integrați. Cu toate acestea, echipa se angajează să le reamintească și să rezolve în mod prompt publicarea articolelor.

Inovație în SEO: Cum a influențat Publyo strategiile SEO pe care le implementezi pentru clienții tăi?

După cum menționam anterior, primul și cel mai important aspect în dezvoltarea parteneriatului constă în optimizarea timpului investit în procesele de linkbuilding. Acest lucru ne permite să ne implicăm mai profund în optimizările tehnice. De asemenea, prețurile competitive și diversitatea de publicații ne ajută să oferim clienților noștri domenii unice și cu autoritate, indiferent de bugetul lor.

Viitorul colaborării: Cum vezi evoluția acestui parteneriat în următorii ani?

Sper ca agenția Organic Agency să crească în același ritm accelerat ca până acum, iar acest lucru cu siguranță se va reflecta într-un volum ridicat de comenzi în Publyo. Această situație va putea susține de asemenea un flux consistent către regiile de presă și prețuri la fel de competitive sau chiar mai competitive pentru publicații. De asemenea, experiența mea în product management de aplicații SaaS SEO poate fi de folos din punct de vedere sugestii de funcționalități care să aducă valoare aplicației Publyo.

Sfaturi pentru alți profesioniști SEO: Ce sfaturi ai pentru alți profesioniști SEO care doresc să stabilească parteneriate similare?

Secretul oricărei afaceri de succes stă în oameni, atât în echipa, cât și în parteneri sau furnizori. Recomand cu căldură tuturor să își găsească parteneri de încredere precum Publyo, care să îi sprijine în demersul lor de a construi afaceri de excepție.

Reflecții personale: Ce lecții personale și profesionale ai învățat din acest an de parteneriat cu Publyo?

Am avut o oarecare reticență în a încerca Publyo, având în vedere volumul considerabil de muncă pe care îl aveam, dar și din cauza numeroaselor alternative pe care deja le foloseam. Cu toate acestea, acum sunt încântat că am făcut-o. Lecția personală pe care am învățat-o este să nu refuzăm din prima ceva fără a încerca, deoarece soluția respectivă ar putea contribui în mod semnificativ la dezvoltarea afacerii noastre.

Distribuie Articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *