Folk, o nouă platformă specializată în sănătate personalizată și longevitate

ComunicarePR
2 minute timp de citire

Folk, platforma cu produse și servicii din domeniul sănătății preventive, personalizate și al performanței, își propune să ajute romanii să preia controlul asupra sănătății lor prin soluții accesibile și complete.

Startupul tech Folk îl are ca CEO pe antreprenorul în serie Jan Vichr, unul dintre co-fondatorii Fashion Days (companie achiziționată de Naspers în anul 2011).

Printre co-fondatori se numără Guido Axmann, Silviu Croitoru și Cristian Ducu, toți cu experiență în e-commerce și tech. Din echipă face parte și Ranim Salame, care este Health Coach.

Folk a început din surse proprii, iar fondatorii estimează că anul acesta vor atrage o investiție de tip seed round de cel puțin 3 milioane de euro. Acest capital de creștere va fi folosit pentru a dezvolta piața din România.

Unul dintre produsele comercializate de Folk este Supersapiens – primul senzor de monitorizare continuă a glicemiei din România și peste 50 de teste ce pot fi efectuate acasă.

Printre acestea se află inelul Oura – un tracker pentru somn și Biogena – unul dintre cele mai bune branduri de vitamine și suplimente, recunoscute pentru calitatea lor.

CITEȘTE ȘI: SeeYou, aplicația web care face orașul mai accesibil pentru nevăzători

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESS| ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |
Articolul Folk, o nouă platformă specializată în sănătate personalizată și longevitate a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Distribuie Articol