Business Review, site quality cu un conținut exclusiv în limba engleză, face parte acum din portofoliul Publyo

ComunicarePR
3 minute timp de citire

Publyo este primul sistem integrat, automatizat și eficient din România prin care strategia de conținut online se poate implementa rapid și cu economii serioase de timp și resurse materiale și umane, acoperind toate etapele emergente: planificare, upload conținut, raportare și monitorizare.

Pe lângă faptul că îți punem la dispoziție propriul CRM prin care poți organiza activitatea agenției tale extrem de eficient, avem un portofoliu cu cele mai importante și relevante site-uri din care poți alege oricând pentru a putea publica campanii de articole SEO și branding la cele mai bune oferte de preț.

Încă de la lansare, echipa Publyo lucrează în mod constant pentru a crea un mediu în care specialișii din digital, agențiile, marketerii, clienții și publisherii să poată comunica ușor și eficient pentru a implementa campaniile de conținut prin câteva clickuri.

Astfel, Business Review se alătură Publyo și intră în portofoliul exclusivist de site-uri unde poți publica cele mai interesante campanii de comunicare și content online.

De ce să alegi să publici articole pe Business Review prin Publyo?

Business Review este unul dintre cele mai importante site-uri din România ce pune la dispoziția cititorilor conținut exclusiv în limba engleză.

Profilul său este unul dedicat și targetat pe business, financiar, imobiliare, tehnologie, proiecte și interviuri cu unii dintre cei mai importanți oameni de afaceri și directori de companii ce activează pe piața din România.

Proiectele speciale de conținut ale clienților tăi își pot găsi acum locul pe Business Review, un site quality care îți va oferi autoritate, notorietate și relevante.

Poți publica conținut în categoriile dedicate ale site-ului, astfel:

  • Business – articole, informații și noutăți din domenii vaste precum: agricultură, auto, e-commerce, sănătate, horeca, HR, media&marketing, juridic, pharma, retail&FMCG, sport
  • Money – sfaturi utile despre cele mai bune investiții financiare, burse, proiecte de succes
  • Property – știri despre domeniul imobiliar, proprietăți, construcții, proiecte rezidențiale și comerciale
  • Tech – informații despre ultimele tendințe din domeniul IT, online sau Telecom
  • 25×25 Interview – povești de succes și interviuri cu cei mai importanți oameni de afaceri și directori de companii ce activează pe piața din România
  • Green Restart – prezintă cele mai interesante inițiative de protejare a mediului implementate de companiile din România
  • Call 4 Leaders – un proiect editorial exclusiv prin care Business Review discută cu unii dintre cei mai buni profesioniști din afaceri din România, care împărtășesc viziunea și experiența lor asupra piețelor în care activează
  • Future of Work – o inițiativă editorială ce prezintă tendințele din HR
Distribuie Articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *