Publyo anunță parteneriat strategic cu Wolf Group pentru gestionarea campaniilor de comunicare

ComunicarePR
2 minute timp de citire

Publyo, lider în oferirea de soluții digitale pentru marketing și comunicare, este încântată să anunțe astăzi un nou parteneriat cu Wolf Group, lider european în producția de materiale chimice pentru construcții, incluzând spume poliuretanice, etanșanți și adezivi, și deținător al recunoscutului brand PENOSIL și Tempsi.

Această colaborare subliniază angajamentul Publyo de a furniza soluții de comunicare de top pentru companiile de prestigiu la nivel european și marchează un nou capitol în misiunea noastră de a redefinește modul în care brandurile comunică și interacționează cu audiența lor.

O Simbioză Perfectă

Publyo își propune să aducă la bord expertiza sa digitală avansată pentru a sprijini Wolf Group în dezvoltarea și implementarea campaniilor de comunicare strategice.

Prin utilizarea platformei noastre, Wolf Group va beneficia de instrumente și resurse care vor maximiza impactul și răspunsul fiecărei campanii.

Despre Publyo

Publyo este la avangarda soluțiilor digitale, ajutând brandurile să navigheze și să prospere în peisajul complex al comunicării moderne. Ne mândrim cu o abordare personalizată, concentrându-ne pe nevoile și obiectivele specifice ale fiecărui client.

Despre Wolf Group

Wolf Group, cu o reputație de lider european în producția de materiale chimice pentru construcții, este cunoscut pentru excelența și inovația sa în domeniul spumelor poliuretanice, etanșanților și adezivilor.

Brandul PENOSIL, împreună cu Tempsi, reprezintă pilonii principali ai portofoliului său, fiind alegeri de top pentru profesioniștii și consumatorii din întreaga Europă. Cu 5 fabrici moderne și exporturi în peste 70 de țări din întreaga lume, Wolf Group își consolidează poziția de lider pe scena internațională.

Distribuie Articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *