PRESShub intră în portofoliul de publicații online integrate în Publyo.ro

ComunicarePR
2 minute timp de citire


Platforma Publyo.ro a fost creată și lansată pentru a eficientiza munca agențiilor de digital, media și marketing în ceea ce privește distribuirea articolelor în mediul online în toate etapele unei astfel de campanii de comunicare, de la planificare și upload content, până la raportarea și monitorizarea materialelor publicate.

Prin utilizarea unui CRM intuitiv și ușor de utilizat, poți să planifici, să trimiți și să publici articolele tale online doar prin câteva click-uri, oricât de multe campanii ai avea de implementat și oricare ar fi intervalul de timp.

Și nu numai că poți integra în CRM propriile publicații online cu care lucrezi și cărora le poți trimite direct din sistem articolele pe care vrei să le distribui, dar poți să alegi și dintr-o listă extinsă de site-uri cu care Publyo.ro colaborează.

PRESShub întregește portofoliul de publicații integrate în Publyo.ro și poți începe chiar de astăzi să alegi publicarea de articole la cele mai bune oferte de preț, pe care bineînțeles, le poți obține utilizând doar Publyo.ro.

PRESShub este o rețea inovatoare și independentă de presă creată de Freedom House România și o platformă de exprimare liberă a ziariștilor din presa centrală și locală care aleg să se pună în serviciul public, promovând excelența în jurnalism.

Echipa PRESShub este formată din jurnaliști cu experiență, nume cunoscute în presa românească și 38 de publicații independente locale și naționale fac parte din rețeaua PRESShub.

Cu un trafic considerabil și cititori fideli, PRESShub reunește articole din domenii diverse iar campaniile de articole online ale clienților tăi vor avea notorietate și vei îndeplini obiectivele de seo și branding stabilite.

Distribuie Articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *